Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Λίπασμα root leaf 30-10-10
[Κωδικός : 10285]
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,73€

Παρακαλώ Επιλέξτε

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ:
Διαφυλλική λίπανση: διαλύουμε 200 - 400 γρ. Root & Leaf ανά 100 λίτρα νερό ανά στρέμμα.
Υδρολίπανση: εφαρμόζουμε 5*10lb Root & Leaf ανά στρέμμα.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:
ΜΗΛΑ, ΡΟΔΑΚΙΝΑ, ΑΧΛΑΔΙΑ, ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ, ΒΕΡΙΚΟΚΑ, ΚΕΡΑΣΙΑ, ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΠΕΚΑΝ: Χρησιμοποιείται νωρίς στην καλλιεργητική περίοδο ή όπστε υπάρχει ανάγκη επιπλέον θρέψης, ενίσχυσης της ευρωστίας των δένδρων, της καρπόδεσης ή κατά τη διάρκεια αντίξοων καιρικών συνθηκών. Στις περισσότερες δενδρώδεις καλλιέργειες εφαρμόζουμε 3 με 5 φορές καθ’ όλη την καλλιεργητική περίοδο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν το χρώμα του καρπού και η ωρίμανση έχουν καθυστερήσει λόγω εφαρμογής αζώτου να μην εφαρμόζετε όψιμα το 30-10-10 επί καρποφόρων δένδρων.
ΦΡΑΟΥΛΕΣ: Εφαρμόζουμε 3 ή και περισσότερες φορές σε μεσοδιαστήματα 7-10 ημερών, κατά την εμφάνιση των πρώτων καρποφόρων οφθαλμών στο στέμμα. ΑΜΠΕΛΙ: Εφαρμογές νωρίς στην καλλιεργηπκή περίοδο ή άπατε είναι απαραίτητο για ενίσχυση της ευρωστίας και ανάπτυξης των αμπέλων. ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μην εφαρμόζεται το 30-10-10 εντός 60 ημερών από την ωρίμανση, αν το χρώμα του καρπού και η ωρίμανση έχουν καθυστερήσει από εφαρμογή αζώτου. ΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ (ΒΑΜΒΑΚΙ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ): Εφαρμόζουμε 1 έως 5 φορές, ανάλογα με την καλλιέργεια και την εποχή, για την βελτίωση της ανάπτυξης και της παραγωγής. ΣΙΤΑΡΙ,
! ΚΡΙΘΑΡΙ, ΒΡΟΜΗ, ΡΥΖΙ, ΗΛΙΑΝΘΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ: Εφαρμογές καθ’ όλη την καλλιεργητική περίοδο, για ί διέγερση της ανάπτυξης και βελτίωση της ευρωστίας των φυτών. ΜΗΔΙΚΗ: Διαφυλλικές εφαρμογές για διέγερση I της ανάπτυξης και βελτίωση της ευρωστίας των φυτών, σε μεσοδιαστήματα 7-10 ημέρών ανάλογα με την επιθυμητή ανάπτυξη. ΚΑΠΝΟΣ: Στη μεταφύτευση, προσθέτουμε 450 γρ. Στη φυτεία, εφαρμόζουμε διαφυλλικά 5-10tb Root & Leaf 30-10-10 ανά στρέμμα, σε μεσοδιαστήματα 10-14 ημερών. Η συχνότητα των εφαρμογών εξαρτάται από το επιθυμητό χρώμα και βαθμό ανάπτυξης. ΤΟΜΑΤΑ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΓΓΟΥΡΙ, ΠΕΠΟΝΙ κΑττ. ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ: Η πρώτη εφαρμογή πραγματοποιείται όταν τα φυτά είναι 2-3εβδομάδων. Επανάληψη σε μεσοδιάστημα 7-10 ημερών. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστώνται από 5 έως 7 εφαρμογές ανά καλλιεργηπκή περίοδο. ΠΑΤΑΤΕΣ: Εφαρμόζουμε 5-10lb ανά στρέμμα. To Root & Leaf 30-10-10 βελτιώνει το χρώμα του φυλλώματος και την ανάπτυξη των κονδύλων, ακόμα και σε μη ευνοϊκές εδαφικές συνθήκες. Το εφαρμόζουμε σε νεαρά φυτά και επαναλαμβάνουμε ανά 7-10 ημέρες, ιδιαίτερα κατά το μήνα δεσίματος των κονδύλων. ΣΕΛΙΝΟ, ΜΑΡΟΥΛΙ, ΑΝΤΙΔΙ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΛΑΧΑΝΟ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, ΣΠΑΝΑΚΙ: Το χρησιμοποιούμε σε διαφυλλικές εφαρμογές σε εγκατεστημένα φυτά, περίπου 2 εβδομάδων. Εφαρμόζουμε 3 έως 6 φορές ανά καλλιεργητική περίοδο, σε μεσοδιαστήματα 7-10 ημερών, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την ευρωστία των φυτών. ΚΑΡΟΤΟ, ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ: Εφαρμόζουμε 5-1 Olb ανά στρέμμα. Η συχνότητα των εφαρμογών εξαρτάται από τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και τον επιθυμητό ρυθμό ανάπτυξης. ΦΑΣΟΛΙ, ΜΠΙΖΕΛΙ: Το χρησιμοποιούμε σε φυτά 2-3 εβδομάδων και επαναλαμβάνουμε σε μεσοδιαστήματα 7-10 ημερών ή κατά απαίτηση.
ΣΥΝΔΥΑΓΠΚΟΤΗΤΑ: To Root & Leaf συνδυάζεται με όλα σχεδόν τα εφαρμοζόμενα εντομοκτόνα και μυκητοκτόνα. Π Ρ Ο Σ Ο X Η: To Root & Leaf δεν συνδυάζεται με βορδιγάλειο πολτό, δινιτρικά (π.χ. δινιτροορθοκρεζόλη, που συνήθως υπάρχει στους χειμερινούς πολτούς), ασβεστούχα (θειασβέσπο) ή πολύ αλκαλικά σκευάσματα.
, Το προσθέτουμε στο ψεκαστικό διάλυμα πάντα τελευταίο.
Ελάχιστη Εγγυημένη Σύνθεση
ΟΛΙΚΟ ΑΖΩΤΟ (Ν) 2,9 % Νιτρικό άζωτο 3,6 % Αμμωνιακό άζωτο 23,4% Ουρία 30%
| ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΦΩΣΦΟΡΟΣ (Ρ205)                             10 %
ΔΙΑΛΥΤΟ ΚΑΛΙΟ (Κ2O) 10%
Μαγνήσιο (Mg) (EDTA 0.015%) 0,02%
Βόριο (Β), διαλυτό στο νερό 0,02%
Χαλκός (Cu) σε χολικό EDTA σύμπλοκο, διαλυτό στο νερό 0,05%
Σίδηρος (Fe) σε χολικό EDTA σύμπλοκο, διαλυτό στο νερό 0,10%
Μαγγάνιο (Μη) σε χηλικό EDTA σύμπλοκο, διαλυτό στο νερό 0,05%
Μολυβδαίνιο (Μο), διαλυτό στο νερό 0,001 %
Ψευδάργυρος (Ζη) σε χολικό EDTA σύμπλοκο, διαλυτό στο νερό 0,05%
Κατηγορίες: ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ
Ετικέτες: Λίπασμα root leaf 30-10-10, ,