1)  Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε στην έδρα μας , Πατρών 52, Πύργος Ηλείας T.K 271 31


2) Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική η χρεωστική σας κάρτα online μέσα από την σελίδα μας με μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον της EUROBANK.Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Eurobank  e-Commerce" της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Για παραγγελίες άνω των 150€ με πιστωτική κάρτα υπάρχει η δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων.


3)  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας :

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σου μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να 
προχωρήσεις στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο stepagro.gr και στο λογαριασμό:


EUROBANK

GR4502602660000580200724932
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
5508-070976-414

Δικαιούχος Λογαριασμών: ΛΙΑΝΟΣ-ΓΙΑΡΜΕΝΙΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
*Οι προμήθειες των άλλων τραπεζών επιβαρύνουν το καταθέτη*
 

Σε περίπτωση καταθέσεων από άλλη τράπεζα εκτός απο αυτές που συνεργαζόμαστε, παρακαλούμε να γίνει η κατάθεση στο λογαριασμό μας στη Eurobank.
Για καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση θα πρέπει να αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσης σας. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με φαξ στο 2621 032655 η με email στο info@stepagro.gr4 ) Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα μέσω της υπηρεσίας Paypal.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες  σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com
Για την διασφάλιση των συναλλαγών σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας  σας η διεύθυνση αποστολής θα πρέπει να είναι ίδια με την διεύθυνση που έχετε στο PayPal λογαριασμό σας και σε περίπτωση παραλαβής από την έδρα μας απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής ή/και αποστολής των προϊόντων , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Τα εμπορεύματα παραμένουν στην εταιρεία μας μέχρι και την πλήρη εξόφληση του τιμήματος της παραγγελίας σας.