Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ζιζανιοκτόνο ROUNDUP Ultra 5L
[Κωδικός : 10111]
-7%
37,00€ 40,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 32,74€
Το Roundup® Ultra είναι είναι ένα μεταφυτρωτικό διασυστηματικό, μη εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο που αποτελεί απάντηση σε όλες τις απαιτήσεις ζιζανιοκτονίας.
 
Είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση ετήσιων και πολυετών (αγρωστωδών, πλατύφυλλων) και υδροχαρών ζιζανίων και ξυλωδών φυτών.
 
Υψηλής περιεκτικότητας σκεύασμα γκλυφοζέιτ (480 gr/λίτρο)
Το Roundup® ULTRA είναι ένα σκεύασμα, υψηλής περιεκτικότητας glyphosate, σε μορφή άλατος καλίου, με ενσωματωμένη την Τεχνολογία Τρανσόρμπ.
 
Με την καινοτόμο σύνθεση τελευταίας τεχνολογίας ενσωματώνει 33% περισσότερη δραστική ουσία ανά λίτρο. Είναι το πυκνότερο σκεύασμα υγρού Roundup που κυκλοφορεί στην αγορά (περιεκτικότητα glyphosate 480 gr/L).
 
Το Roundup® Ultra αποτελεί τη λύση για τη ζιζανιοκτονία στη δενδροκομία, μέσω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει, όπως:
 
 
 
 Γρήγορη απορρόφηση από τα φυτά, χωρίς προβλήματα έκπλυσης.
Είναι συνεπώς αποτελεσματικό ακόμη και αν βρέξει 1 ώρα μετά την εφαρμογή του,
 
 
 
Πολύ γρήγορη μετακίνηση μέσα στα φυτά. Μεγαλύτερη ευελιξία στην κατεργασία του εδάφους.
Η γρήγορη διείσδυση και μετακίνησή του οδηγεί και σε εντυπωσιακά αποτελέσματα στα δύσκολα πλατύφυλλα ζιζάνια.
 
Χάρη στην ταχύτατη απορρόφηση και την γρήγορη μετακίνηση του Roundup® Ultra μέσα στα φυτά η κατεργασία του εδάφους μπορεί να ακολουθήσει:
 
Σε 6 ώρες για εφαρμογή σε ετήσια ζιζάνια
Σε 4 ημέρες για εφαρμογή σε πολυετή ζιζάνια
 
 
Μέχρι και 30% λιγότερη διασπορά ψεκαστικού υγρού (drift).
Η μείωση της διασποράς οδηγεί σε μεγαλύτερη ασφάλεια για τον χρήστη και την ψεκαζόμενη καλλιέργεια ( ή τυχόν γειτονικές).
 
 
 
Αποτελεσματικό ακόμη και με χρήση σκληρού νερού, χωρίς προσθήκη διορθωτών pH.
Η καινοτόμος σύνθεση του Roundup® Ultra χάρη στις νέες, ακόμη πιο βελτιωμένες βοηθητικές ουσίες, επιτρέπει τη χρήση του με πολύ σκληρά νερά. Ακόμα και με σκληρότητα σε ανθρακικά άλατα μέχρι και 1000 ppm (4,5 φορές υψηλότερη των φυσιολογικών τιμών) δεν απαιτείται προσθήκη διορθωτών pH.
 
 
 
Αποτελεσματικό κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως χαμηλή θερμοκρασία ή χαμηλή σχετική υγρασία.
Η αποτελεσματικότητα του Roundup® Ultra δεν επηρεάζεται από δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως χαμηλές θερμοκρασίες ή χαμηλή σχετική υγρασία.
 
 
 
Έγκριση σε περισσότερες καλλιέργειες
Επιπλέον έγκριση και για τις καλλιέργειες Φιστικιά, Καρυδιά, Φουντουκιά, Κυδωνιά, πέρα από τις ήδη εγκεκριμένες χρήσεις (ξινά, αχάδια, αμπέλι, ελιά, δένδρα, βαμβάκι, κ.λ.π.)
 
 
 
Δυνατότητα εφαρμογής λίγο πριν την συγκομιδή σιτηρών
Για την καταπολέμηση ζιζανίων πολυετών (Agropyron sp., Sorghum sp.) ή ετησιων πλατύφυλλων που συχεραίνουν την συγκομιδή του σιταριού ή του κριθαριού, το Roundup® Ultra μπορεί να εφαρμοσθεί 7 πριν την συγκομιδή τους. Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης επίσπορης καλλιέργειας (σόγιας, καλαμποκιού) μετά την συγκομιδή των σιτηρών, χωρίς την παρουσία ζιζανίων στο ξεκίνημα τους.
 
 
 
Ευελιξία σε εφαρμογές κατ'ευθείαν σποράς
Σε περιπτώσεις κατ'ευθείαν σποράς ετήσιων καλλιεργειών όπως καλαμπόκι, σιτάρι, κριθάρι, ηλίανθος, σόγια, η σπορά τους μπορέι να γίνει ακόμη και 6 ώρες μετά τον ψεκασμό με Roundup® Ultra. Ως γνωστόν η κατ'ευθείαν σπορά ετήσιων καλλιεργειών προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:
 
Ομοιόμορφο φύτρωμα ακόμη και κάτω από περιορισμένες συνθήκες εδαφικής υγρασίας
Διατήρηση της εδαφικής υγρασίας
Περιορισμένη συμπίεση του εδάφους
Δυνατότητα χρήσης του Roundup® Ultra με προφυτρωτικά ζιζανιοκτόνα